Upload uw foto's / video's

LeverReizen uploadTerug van wintersport en een camera vol leuke filmpjes en foto’s? Wij vinden het erg leuk om mooie foto’s en/of filmpjes te ontvangen! Als er hele mooie, bijzondere of gekke exemplaren bij zitten, heb je zelfs kans dat je je eigen foto’s en video’s terugziet op onze website!

Op deze pagina kun je je foto’s en/of video uploaden. Uitsluitend foto’s in JPG en PNG formaat kunnen geüpload worden. Om voor onze website gebruikt te kunnen worden moet de foto kwalitatief goed zijn zonder teveel Photoshop aanpassingen. De maximale bestandsgrootte, die u kunt uploaden, is 20MB per bestand. Indien uw bestand groter is dan 20MB (en dat kan bij een video al snel het geval zijn), maak dan gebruik van de website www.wetransfer.com en stuur uw foto’s en/of video’s naar: info@leverreizen.nl.

Kwalitatief goede en leuke, sfeervolle beelden gebruiken wij graag voor onze website. Vergeet niet je naam en emailadres in te vullen. Zo kunnen onze medewerkers contact met je opnemen voor achtergrondinformatie over de beelden.

Breng jezelf of anderen niet in gevaar bij het maken van beelden en houdt u aan de wet. Door het uploaden van beeldmateriaal draagt u aan Lever Reizen de volledige rechten voor het gebruik van geuploade foto's en/of video's over.