,,www.youtube.com/ferienregion,twitter.com/#!/kitzalpen,www.facebook.com/kitzalpen,,,,webtv.feratel.com/webtv/?bgcolor=003F7D&cam=5705&color1=FFFFFF&color2=FFFFFF&color3=FFFFFF&color4=FFFFFF&color5=8dc63f&design=960v2&lg=de,,,

Wintersport » Wintersport » Skigebieden » Tirol » St. Johann in Tirol


St. Johann in Tirol en Oberndorf, twee populaire wintersport bestemmingen, liggen in een breed en zonnig dal aan de voet van de Wilder Kaiser en de Kitzbüheler Horn.

Op de sneeuwzekere noordkant van de Kitzbüheler Horn geven 17 kabelbanen en liften toegang tot 42 km afdalingen, waarvan er 28 kunstmatig besneeuwd kunnen worden. Traditionele en gezellige berghutten en sneeuwbars nodigen u uit om te gaan genieten. Het skigebied is voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër een ideaal gebied, dat een hoogtebereik heeft van 700 tot 1.700 meter.

Met een skipas vanaf 3 dagen heeft u ook de mogelijkheid om te skiën in de andere skigebieden van Schneewinkel. Deze skigebieden zijn door middel van gratis skibussen met elkaar verbonden. De grootste skigebieden in Schneewinkel zijn St. Johann in Tirol (42 km piste), Fieberbrunn (35 km piste) en Waidring/Steinplatte (44 km piste). Andere skigebieden zijn Erpendorf, Hochfilzen, Kirchdorf en St. Ulrich am Pillersee (24,5 km). Het totale skigebied heeft ca. 154 km aan pistes.

Het ruime dal waarin St. Johann ligt, leent zich uitstekend voor de langlaufsport. Bij St. Johann ligt daarom ook één van de grootste langlaufcentra van Tirol. Acht loipes met een totale lengte van 275 kilometer bieden afwisselende routes.

In St. Johann werken wij onder andere samen met Gasthof Hauser, een top accommodatie voor jeugdgroepen. 

www.bergbahnen-stjohann.at

www.schneewinkel-tirol.com

PISTES

16 km
23 km
3,5 km
TOTAL PISTES: 42,5 km
LIFTEN

10
4
3
0
0
SOCIAL MEDIA