,,www.youtube.com/user/SaalbachHinterglemm,twitter.com/saalbach,www.facebook.com/SaalbachHinterglemm,,,,www.saalbach.com/de/winter/wetterschnee/live-cams.html,,,

Wintersport » Wintersport » Skigebieden » Salzburg » Skicircus Saalbach - Hinterglemm


Skicircus Saalbach-Hinterglemm behoort tot de vijf grootste skigebieden van Oostenrijk. Het moderne skigebied wordt gevormd door de dorpen Saalbach, Hinterglemm gelegen in het Glemmtal en Leogang aan de andere zijde.
Door de variatie aan pistes is het mogelijk om een ronde te skiën tussen de dorpen Saalbach en Hinterglemm.

Dit sneeuwzekere skigebied beschikt over afdalingen voor tourskiërs, blauwe pistes voor beginners, rode pistes voor de gevorderden en enkele kilometers ‘diepzwart’ voor de echte cracks. Snowboarders en Freestylers zijn prominent aanwezig. Zij hebben hier dan ook hun eigen pistes en halfpipes tot hun beschikking.

Het après-ski-gebeuren is uitbundig en zonder meer legendarisch. Er zijn meer dan vijftig horecagelegenheden: van ouderwets gezellige hutten tot etablissementen waar culinair genot centraal staat. ‘Lange pistes en korte nachten’, zo zou je het motto van Saalbach-Hinterglemm kunnen noemen. De genoemde factoren zorgen ervoor dat het gebied erg populair is bij wintersport-liefhebbers.

www.skicircus.at

PISTES

90 km
95 km
15 km
TOTAL PISTES: 200 km
LIFTEN

23
17
16
0
0
SOCIAL MEDIA