,,www.youtube.com/user/schladmingdachstein,twitter.com/SchladDachstein,www.facebook.com/schladmingdachstein,,,,webtv.feratel.com/webtv/?bgcolor=96B400&cam=5415&lg=de,,,

Wintersport » Wintersport » Skigebieden » Salzburg » Schladming-­Dachstein


90 kilometer ten zuidoosten van Salzburg begint het skigebied Dachstein Tauern region. Dit gebied bestaat uit de skigebieden Dachstein Gletscher, Fageralm, Galsterbergalm, Ramsau am Dachstein und Dachsteingletscher, Stoderzinken en Vier Berge.

Deze gebieden beschikken samen over meer dan 202 kilometer pistes, 350 km loipen en zo’n 80 liften! Daarvan is de Vier Berge, met o.a. de dorpen Schladming en Rohrmoos de grootste met 123 pistenkilometer!
Een groot aantal zeer moderne liften en liftsystemen zorgt voor minimale wachttijden. Het gebied is zeer geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Iedereen kan zijn hart ophalen in het veelzijdige skigebied.

Naast het skiën bevinden zich hier vele alternatieven. Zwemmen en rodelen behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. In de regio zijn ook enkele wellnessvoorzieningen voor de liefhebbers aanwezig.

De skipas van de Dachstein-Tauern Region is ook geldig in het Ski Amadé. Het Ski Amadé is onderverdeeld in 5 regio’s. Sportregion Schladming, Gasteinertal, Großarltal, Hochkönig Winterreich en Salzburger Sportwelt. Hierdoor heeft de skipas een enorm bereik: 25 gerenommeerde skioorden en 760 kilometer pistes met meer dan 270 liften! Allemaal toegankelijk met slechts één skipas.

www.skiamade.com

PISTES

55 km
109 km
19 km
TOTAL PISTES: 183 km
LIFTEN

39
26
8
3
0
SOCIAL MEDIA